Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Előbb, s nem utóbb

2008.11.22
 
Kép  Csendes, kihalt utcán lépdelnek, hol a jéghideg téli szél csípi kipirult arcukat. Egymás kezét szorongatva sietnek a cél felé, de pechjükre a cél már nem él. Várnak, várnak, s csak saját szerencsétlenségükön nevetnek. Rá kezd az eső vagy talán hó esik? A lány orra nedves s füle fájdul bele, ahogy a gyilkos higed szél elsuhan mellette. A fiú védekezőn áll mögé, hogy azt a cseppnyi esőt fel tudja fogni, s talán megóvja a megfázástól szerelmét. Rádöbbennek nincs már tovább, s visszafordulnak. Talán nem csak az úton voltak így ezzel, hanem mással is. Olyan területre tévedtek már párszor, amelyről mindig visszavonultak. De most ennek véget vetnek. Nem menekülnek tovább az ismeretlentől. Nincs félelem, kétség vagy fájdalom, csak egyszerű szerelem. Az eső még mindig zuhog, s egyre hevesebb szélrohamok lökik oldalba őket. Feladták hát a küzdelmet s megálltak. Dan bepörgette a lányt oldalról maga elé, egy táncra emlékeztet az egész mozdulat, mintha lépésekben beszélnének. Most szemben állnak egymással, s Serena szája mosolyra görbül:

- El fogunk ázni! - kissé elkeseredett mosoly volt ez, de még bizakodó.
- Nem baj, nem érdekel. Látni akartam az arcodat. - a fiú lassan nyúlt a lány arcához, szerelmesen megcirógatta a barna fürtöket s közelebb húzta magához Serenát.
- Van egy kölcsön szobám. Azt akarom, hogy tökéletes legyen. - mondta Dan, majd megcsókolta Serenát. A lány érthetetlennek vélte a fiú szavait. Egyre csak fázott, s érezte, hogy a hajából hátára csöpögő víz átáztatta a kabátját is. A csók mennyei volt. Két száj, mint a kirakós két darabja illeszkedett egymásra, s a nyelvek csodálatos játékával folytatódott. Ajkuk becézgette egymást, eleinte puhán s gyengéden, majd egyre hevesebben. Az eső elállni látszott, de az ő szenvedélyük csak most lángolt fel... Egyre szorosabban ölelték a másikat, mintha bármelyik pillanatban elragadhatnák valamelyikőjüket a szél s szárnyain a magasba repítené. Repültek ők is most, de nem a szél, hanem a szerelem szárnyán. Szétváltak végre, de a tűz szemükben tovább égett:
- Menjünk. - mondta a lány. - Vezess!

 Nem volt nagy szoba, csupán egy ágy, asztal, két szék, egy tévé, és sok gyertya, de a ritka berendezés mégis hangulatos környezetet varázsolt. Kulcs fordult az ajtózárban s egy kilincs nyomódott le, majd halk léptek zaja verte fel a gyenge port s csendet, mely a szobán ült.
- De hiszen ez Maja szobája. Mégis hogyan....? - kíváncsiskodott a lány.
- Azt mondta elege van belőle, hogy a sóvárgásunkat nézze. Most hétvégére haza utazott a családjához és ideadta a kulcsot. Reméltem hogy okosan használom majd fel a szobát.
- Agyafúrtak vagytok! - kacagott Serena, s karjaival átkulcsolta barátja nyakát. Cipőjüket levették, hogy ne járkáljanak össze mindent sáros talpukkal, kabátjukat is felakasztották már a fogasokra, hogy ne fázzanak át még jobban a vizes holmiktól. A tél kinti hidegéhez képest a szobában hőség volt. Az előtérben csókolóztak, de a kellemes meleg ide is kiterjedt. A szorosan összesimuló párt a levegő meleg karjai ölelte körbe, de nem is kellett meleg, hisz fűtötte őket a szenvedély lángja belülről. Szél fútta cserepes ajkaik vad csókcsatájuktól megviselt lett. Szájuk körül halvány piros folt éktelenkedett, jelezte, hogy ennek még közel sincs vége.
Serena akár egy éhes cica dorombolt Dan karjaiban, melyre a fiú teste azonnal reagált. A lány simogató ujjai tarkóján és gyengéd csókjai nyakán elektromos sokként érte testét. Minden idegszála megfeszült, izmai megkeményedtek. Pulzusa felgyorsult és zihálva kapkodta a levegőt. Fullasztó szorítással láncolta magához a lányt, meg akarta mutatni ő mit tud. Azt akarta, hogy  a lány is érezze, mit tett az vele. Csípőjét a lány csípőjéhez nyomta s kemény férfiasságát hozzá dörzsölte. Közben olyan hevesen csókolta, hogy Serena levegőt sem kapott. De ennyi nem volt elég Dannek. Azt akarta, hogy a lány kéjes nyögése a fülében csengjen, hallani akarta vágyának megnyilatkozását s érezni minden forró, nedves hajlatát. Akarta a lányt, s akarta, hogy a lány egyesülésért kiáltson. Kigombolta blézerét, és a kis női felső egy perc múlva a földön hevert. Az ágyhoz tolta, miközben gyengéd csókokkal kényeztette.
- Kívánlak, mindennél jobban akarlak. Akarlak most!
Az utolsó szavakkal magával rántotta a lányt az ágyra, de úgy, hogy annak ne essen baja. Arrébb gördültek, s Serena fülében zeneszó csendült fel. Lelkében mosolygott, széve beleborzongott, hogy mennyire szereti ezt a fiút. Egyre csak csókolták egymást, nem bírtak betelni a másikkal. Egy pillanatnyi szuszhoz kapva Serena szája szóra nyílt.
- Annyira szeretlek! - Mellkasuk a gyors levegővételektől még inkább egymáshoz nyomódott, s közben mélyen egymás szemébe néztek. Dan hallgatott egy percig, amit a lány az örökkévalóságnak érzett. Talán már nem is szeret? Ó, istenem, elrontottam az egészet?
- Én is szeretlek! - mondta Dan s ezzel eloszlatott minden kételyt a lányban. Oldalra gurultak s most a fiú került felülre, rajta volt a sor, hogy felizgassa Serenát. Felhúzta a lány pólóját és a forró bőrt simogatta alatta. Nyelvével a lány nyelvét kényeztette, majd egy kedves puszival lezárta a csókot. Apró csókokat hintett a lány arcára, s nyakára. Állától lassú vonalban haladt torka felé, ahol finoman végig nyalta a selymes bőrt. Serena nagyot nyelt, s hogy intenzívebben tudjon fókuszálni az érintésekre, behunyta szemét. Közben persze kezével ő is simogatta a fiút. Lágyan végig húzta kezét Dan lába között, hogy annak izgatottságát még inkább fokozza, majd erősen megmarkolta. Dan viszont mintha nem is örült volna ennek durván elvette onnan szerelmese kezét, s a csuklójánál fogva az ágyhoz szorította a lányt.
- Ne, előbb te, s aztán én!
Nem az volt a baj, hogy nem akarta volna az érintést. Óh, nem. Sokkal jobban szerette volna hagyni, hogy Serena kezével s szájával újra eljutassa a csúcsra, mint eddig bármikor. De most más volt. Azt akarta, hogy egyszerre élvezzék, hogy mindkettőjüknek jó legyen ugyanabban a pillanatban. Folytatta hát, amit elkezdett. Levette a lányról feleslegessé vált pólóját és a földre dobta. Egyik kezével a lány derekától felfelé végig simított a lány testén mígnem elérte a mellét. Melltartón keresztül simogatta s közben bal mellét szájával kényeztette. A csipkés anyag nem sokat fedett, a lány izgalma áttörte a gyenge selymet. Dan ujjaival lehúzta a melltartó tetejét, s nyelvével a csipke alatt nyalogatta Serena bőrét. Mi tagadás, értett a dolgához. A bimbó körül már bejárt nyelvével és szájával minden területet, s utóljára hagyta a kis csúcsot. Mint a legnagyobb hegyet, büszkén akarta meghódítani. Nyelve hegyével már egészen a bimbó kis területéhez elért. Az izgalomtól kezdett összehúzódni a terület. A gömbölyded szépségek csúcsa egyre keményedett, akárcsak Dan férfiassága. Mohó vággyal kapta be a bimbót, s erősen megszívta. Gyermeki örömmel szívogatta, a lány vágya viszont közel sem volt már gyermeki. A fiú összecsücsörített szájjal csak a legérzékenyebb ponton mozgott előre hátra, majd kissé eltávolodva nyelve hegyét nyomta a bimbó csúcsához. Körbe-körbe mozgatta nyelvét a bimbón és mellette. Taktikát váltva a másik mellen folytatta a nyalogatást. Most, mintha fagyit nyalt volna lefetyelt ízelítőt adva észveszejtő nyelvjátékából. A nyelve enyhén érdes és nedves felületétől a bimbók pattanásik duzzadtak és enyhébb bánásmódért kiáltottak. Dan a néma kérésnek eleget téve abbahagyta hát a bimbók ostromlását és elkezdte csókokkal beteríteni Serena egész testét. Előbb száját, majd nyakát s lágy csókokkal érintette mellét. Folytatta a lány melle alatt, hasán és köldökén. Megcsókolta csuklóját, majd újra végig nyalta minden porcikáját. A kis szőrszálak mind felálltak a lány testén s az izgatás libabőrössé tette. Dan az utolsó támadást kezdte el, amivel úgy gondolta eléri a várt eredményt. Miközben gyengéden csókolóztak végig simított a lány testén. Az érintést a hajánál kezdte, majd nyakán folytatta, s lassan elérte a vállát. Csak ujja hegyével érintette a lány bőrét a melleknél, majd egész tenyérrel simított végig a hasán. Véget nem érő erotikus kínzása a végletekig fokozta a lány vágyát. A végső megadásra késztette Serenát,  mikor Dan kipattintotta a lány nadrágjának gombjait, lehúzta a cipzárt és a mellek cirógatása közben kezével lent ingerelte csiklóját. Meleg tenyerével simogatta a dombocskát anyagon keresztül, s csak két leghosszabb ujját tolta fentről lefelé a vágat mentén. Még kétszer ismételte el e rövid mozdulatot, s harmadszor egészen a lány lábaközéig lenyomta. A kitartó ostrom elérte végét, s Serena halkan nyöszörögve kért enyhülést vágya csillapítására:
- Akarlak, most, tedd meg! Nem bírom tovább, tedd meg!
Dannek sem kellett sokszor mondani. Lehúzta pólóját s egy pillanatra felállt az ágytól, hogy levegye saját nadrágját. Meztelenül feküdt a lány mellé vissza, aki ezalatt megszabadult még maradék ruhájától. Újra csókban forrtak össze s a lány szájával felfedezte a fiú testét, ahogy az imént a másik tette vele. A fiú enyhén felemelkedett vesszőjét kezével megragadta s szájához emelte, csak egyszer kapta be s szívta meg erősen, majd nyelvével végig nyalta. Dan nem várt tovább, úgy érezte most vagy soha. Maga alá gyűrte Serenát, s kezével szétnyitotta a puha női combokat. Benyálazott ujját bedugta a kicsiny hajlatba, hogy kiderítse elég nedves-e, majd kemény fallosszát bedugta a lyukba. Először csak a hegyét nyomta be, hogy az érzéshez szoktassa a lány szűzi testét. A nedvesség egyre erősödött, ahogy a forróság is, és a fiú egyre beljebb csusszant. Mikor már elérte a végső pontot kijebb húzta egy picit, majd beljebb tolta. Lassan mozgott, hogy az első mélyebb mozdulatok ne fájjanak a lánynak. Serena csak halkan nyöszörgött, fájdalomnak jelét sem adta. Dan most már nagyobb erővel lökött, s a lány felszisszent. Összeszorította comjait, s szemöldökét. Dan aggódva hajolt le hozzá fekvőtámaszából, s gyengéd, gyógyító csókot lehelt kedvese szájára.
- Abbahagyjuk? - Nem akart neki fájdalmat okozni, soha.
- Ne. Folytasd! Jó lesz!
Serena széjelebb nyitotta addig összeszorított lábait utat engedve a fiúnak. Gyengéden mozgott a lányban, s élvezte a forró nedvességet. Jobb volt az érzés,  mint előtte gondolta volna. Más volt, mint eddig más lánnyal. Ahogyan Serena teste vonaglott alatta és egyre hangosabban nyögött, egyszerűen elvesztette a fejét. Többet akart, még többet. Mélyebbre döfött, a lány pedig lábaival kulcsolta át a fiú derekát. Olyan mélyre nyomta, amennyire csak lehetett, s egyre gyorsabb tempót diktált. Miközben a lány nyakába zihált hevesen tolta be és húzta ki. A ritmus klasszikus zenei kezdet után gyorsabb lágy rockra váltott, majd még gyorsabb keményebb hip-hopra. A fiú már a végét járta. Kéjes női nyögés csendült fülében, annak a lánynak a szájából hallotta, akitől annyira akarta. Ez a hang szebb volt, mint álmaiban s ezerszer izgatóbb bármelyik fantáziájánál. A kéjenc nyögés hallatán felbátorodva a ritmust még jobban fokozta, s az utolsó lökésekre készült. Férfiassága keményen lüktetett a lány testében, töve a csiklóhoz dörgölődött minden egyes mozdulatnál. Az inger a lányt az orgazmus küszöbére sodorta, mely már csodálatos későbbi érzést jósolt. Dan nem bírta tovább tartani, elengedte magát, lökött még egyet, s kiengedte vágya nedvét. Miközben a csúcsra jutott torkából zöngés moraj zúgott fel, mely nyitott száján kielégült hangként robbant ki. Ernyedten hevert Serena mellé, s gyengéden cirógatta, még mindketten mély álomba nem merültek...

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

otthon

(zki, 2010.08.09 22:52)

jó kis sztori xD nemtom kinek a fejéből pattant ki xD :)