Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Női vágyak

2008.09.21

Kép

Két rövid pittyegő hang jelezte: üzenete jött. Egyésznapos kóválygó émelygését szakította meg, a rezgés mely egy kicsiny készülékből jött. Addig, mintha csak vonszolta volna magát, feküdt egyik helyről a másikra, de nem találta helyét. Semmitmondó műsorokat nézett unaloműzésként, de mégis valami nyomasztó érzéstől nem tudott szabadulni.

Két nap.. Ennyi telt el azóta, hogy találkoztak. Két nap és egy óra, ő mégsem hívta. Első nap még élesen fel tudta idézni emlékeit a randiról.

"Izgatottan és kipirultan álltam a zuhany alá, hátha az majd lehűt és lenyugtat. Megnyitottam a caspot és a fürdőrózsából enyhén cirógató vízsugár lövelt ki felém. Nyakamhoz emeltem, hogy hatásosabb legyen, de a víz nem segített. Csordogált csupán, de nekem egy vízesés sem lett volna elég, hogy kitisztúljon a fejem.

Az a mosoly..hmm.. és azok a zafírkék szemek...

Szinte beszippantott, ha belenézett az ember. Ha belenéztem nem bírtam pislogni. Az agyam egy kis zuga azt sugallta ne tegyem! Élvezzek ki minden egyes percet, amit vele tölthetek és szivacsként szívjam magamba az emlékképeket. Ezt a mosolyt.. ezt a szemet..

A vízcseppek csiklandozták a tarkómat és gyorsan szaladtak végig a hátamon. A gerincem vonalán elérték a csípőmet és külön utakra indultak. Kacskaringós S-alakban fedezték fel a csípőm alatti részt, ahol némelyik megpihent.

Milyen feszes volt a feneke, ahh....

Fejemet a hideg cserepekhez döntöttem. Először a halántékomat, majd a homlokomat nyomtam hozzá, s közben tenyeremmel támasztottam meg magam. Éreztem, ahogy lüktetett a vér ereimben, nagyokat dobbant a szívem és remeget az egész testem.

Hm.. az a test.. Vastag karok, nagy tenyér, markáns áll.. Bárcsak megérinthettem volna! A hosszú kalandra indult zuhanycseppek elérkékt a hasamat. Melengető érzés fogott el, ahogy a tust már magam előt tarottam és egyre erőteljesebb vízsugár felé tekeretem a fejet. A párától besűrűsödött levegőt nehezen kapkodtam, egy-egy hajtincsem begöndörödött és a homlokomba lógott. Kósza hajszálak tapadtak vizes vállamra és lázadó vérem továbbra sem lassult le. Szilaj vágta villant fel agyamban és egy szenvedélyes szeretkezés fantáziaképe.

Meleg tavaszi estén a szellő lebegeteti a függönyt  és mi izzadtan vonaglunk egymás testén.

A víz, mintha érezné merre vezeti sorsa, ösztönösen folyik déli irányba. Kezem ernyedten csúszik végig a csempéken kőről kőre, lapról lapra. Ujjaim nyomán a víz összehúzódik, s bőrömön már más hatása van az érintésnek.

Milyen lehet az érintése? Milyen lehet a bőre? Ha akkor megérintettem volna, ingen keresztül érezhettem volna. Ha akkor a kigombolt résen becsúsztatom a kezem, érzem a mellkasát. Ha akkor ott let volna a kezem, éreztem volna a bőrét és a teste melegét.

Tovább gondolva a gondolatot simogattam bőrömet, s kézfejem egyre lentebb érintette testemet. Erotikus fantáziálásommal egybekötött érintések enyhítették szaporodó pulzosomat. Kielégült mosollyal nyugtáztam, hogy ha már a gondolat is növelte a fürdőben a nedvességet, akkor talán a későbbi valóra váltása is sikeres lehet."

Hát ha ilyen volt az első nap, milyen lehetett a többi?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.