Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bizalom (61.)

2008.10.18

Legféltettebb kincsünket óvjuk mindentől, nehogy rossz kezekbe kerüljön. Mert, ha egyszer az ellenség karmai közé kaparintja, ezt az egy kincset is elveszítjük, s vele minden életerőnket. A titok kipattan, és mintha forró tégelyben olvasztanánk, úgy kap lángra szívünk, majd a lángnyelvek apró perszemes hamuvá égetik azt. Nem marad már semmi, amit el kéne takarnunk a világ szemei elől. Védtelenekké és sebezhetővé válunk. Ha valakinek, csupán egy személynem is elmondjuk egy titkunkat ugyanezek az érzések kavarognak bennünk. Vajon mekkora bátorság kell ahhoz, hogy annyira megbízzunk valakiben, hogy ezt az érzést saját akaratunkból átéljük?

Szeptember 25.

Már egy hete kerülöm azokat az embereket, akiknek félek a szemébe nézni. Habár tudom, hogy bízhatnék bennük, én mégis attól rettegek, ha elárulnám nekik, amit én tudok, ők elárulnának engem. Ugye mekkora butaság?
Keira, akivel szó szerint minden ügyemet megtárgyaltam már, most félek a szemébe nézni. Félek, mert tudom ő meglátná a szememben az egész sziklát, ami a szívemen terpeszkedik. Jason, aki a világ legjobb, legféltőbb és egyben legszeretetreméltóbb bátya most mégis a legkérdőbb tekintettel néz rám. Anya, akiben a világon a legjobban megbízok, benne most mégsem bízhatok meg. Pedig egyszerű lenne, egy mondat az egész:
„Tündér vagyok a gondolatolvasás és időmegállításának képességével.”
Ez az a bizonyos mondat, amit sem Keira, sem Jason, sem anya..sőt még Louis sem hallhat. Felfoghatatlan lenne számukra, hogy eddig miért titkoltam, hogy miért nem mondhattam el nekik.
Louis... Ha vele összefutok ezernyi más gondolat is befurakodik e-mellé az egy mondat mellé. Még mindig, ahányszor csak elhívott moziba és kedvesen megfogta a kezemet a horror film alatt –mivel azok a kedvencei, általában olyat választunk- vagy egy romantikus film alatt –azok meg az én kedvenceim, ezért néztük a horror filmek mellett-, azon gondolkoztam vajon megéri-e odaadni neki a darabokra tört, majd összefoltozott szívemet. Titkok, titkok és kérdések ezre, melyre nem tudom, mikor kapok végre választ.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.