Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Előszó - Hy skacok! (1.)

2008.09.27

A történet egy J. Léna Jonex nevezetű magyar-amerikai-hedji lányról szól, aki ugyanúgy kezdi el életét, mint bármely más kamasz, aki a felnőttkori nagykapu előtt áll, és nem apró változások következnek be az életében. De Léna már származását illetően is csepett furcsácska. Igazság szerint, ha őt kérdeznéd, valószínűleg azt mondaná: „Ez az életem. Na, de kit érdekel?” Valószínűleg te is ezt kérdezed, ki e sorokat olvasod.  A lényeg, hogy  azért írunk, mert a gondolatainkat másokkal is meg akarjuk osztani, vagy mert talán  (ahogy egyik kedves barátnőm mondaná)  "ezzel írjuk ki magunkból a feszültséget". Véleményem szerint, a gondolatok és fantáziák, pláne ha jók, nem maradhatnak meg a fejünkben.  Ezért, ha már ilyen mesebeli lényekről,  élményekről és szerelmekről ábrándozok,  inkább leírom egy talán  pár ember számára szórakoztató esetleg figyelemfelkeltő, néhol érdekes formában. Az irományommal kapcsolatos  kérdésekre  válaszolok, gondolom aki akar, az úgyis elér valahogy. Jó olvasást! 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kedves Lilly!

(Szelax, 2009.10.09 20:09)

Hát van! :) Erre nem tudok, mit válaszolni, mint azt, hogy nézd a menü nevét, és gondolj rá, hogy ez könyv formátumban max. 50-60 oldal lenne, tehát ahhoz képest ez még kevés is. Az oldal nem olyan régóta (2008. szeptemberétől) működik. Egy másik blogoldalon működtem egy ideig (2007-től), de az sajnos elszállt. Összességében, nem egy nap alatt vittem fel mindent gépre, és nem egy nap alatt pattant ki minden a fejemből. Lassan 5. éve írok, és ki tudja mióta gyűjtöm az idézeteket, szóval van még mit felvinnem az elektronikus hálóra. :D Remélem, azért azzal, hogy nem minden egyszerre került fel, nemhogy elkedvetleníteni fogom az olvasókat, hanem felcsigázni a folytatásig. Ahogy időm engedi bővítem az oldalt. (kérdés a tárhely meddig fogja bírni?) Ezt az oldalt fenn szeretném tartani, amíg lehet, tehát csak apránként nyugodtan járj vissza, és olvass bátran, (nem csak én) szerintem megéri!

1 kevés...

(Lilly, 2009.10.09 17:43)

Na, itt aztán van 1 pár bejegyzés!! Hány évig tartott, hogy a honlap elérje mai formáját? Az én életem kevés, hogy ezt mind elolvassam!!