Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha kinyílik az ablak (20.)

2008.09.27

Kiderül egy titok. Megtudsz sok olyan dolgot, amit addig nem is mertél volna feltételezni. Egy idegen szinte ismerőssé válik, és minden, de minden megváltozik. A világ másmilyenné válik, többé semmi sem lesz ugyanolyan. Mintha minden furcsábbá és érdekesebbé válna, egyszerre minden több értelmet nyerne. Egy vagy esetleg több idegen megváltoztatja, és fenekestül felforgatja az életed.

Február 15.

Koncentrálj, koncentrálj!!! És meglesz méltó jutalmad. Nekem meglett, sőt. 3 órán keresztüli szemezés a szembe szomszéd sráccal, és közben rengeteg új gondolat, amiket persze hallok. Tetszek neki! Legalábbis így gondolja. Ami a legfurcsább a mosolyom tetszik neki, pedig szerintem ez tök lényegtelen rajtam. Nekem a szeme tetszik, egyszerűen el lehet bennük veszni. „-Ma este 8-kor a Dancing Underworldben!”- ezeket a szavakat formálta meg azokkal a csábító ajkaival. Próba szerencse, max. ha mégsem lesz ott, bulizunk egyet Keirával.

Ugyanaznap este 19 óra 30 perc

Azt tudom, én miért készülök, de Jason hova megy. Ugye nem azt fogja tenni, amire gondolok? Csak azt ne!!!

19 óra 50 perc

De igen, azt teszi. Keira elhívta, és velünk jön. Életem első randiján ott lesz elefántnak a bátyám. Szuper, ilyen az én formám. Persze Keirának nem mondtam el, mi a valódi célom. Halkan elsomfordálok majd, és ott hagyom őket, hogy végre találkozhassak a szomszéd csábítóval.

24 óra

Ez volt életem legjobb éjszakája!!! Leráztam Jasonéket, akik egyébként is csak egymással tudnak foglalkozni mióta...hát kezdettől fogva. Aztán a szememmel kutattam az idegen után, és közben valaki hátulról befogta a szemem. Először azt hittem valami idióta szórakozik, aztán éreztem a fülemnél meleg leheletét, és belesúgta:
„-Nemcsak három órán át, örökké tudnám nézni ezt a gyönyörű barna csillogó szempárt.” Hát én még az övét. Egész este táncoltunk, nevettünk, megismerkedtünk, és azt hiszem elsőlátásra belezúgtam. Na jó, ez azért túlzás, de nagyon tetszik. Félek, hogy túlságosan is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.