Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmetes 2. /Bűnöm a rock-bűnünk a csók

2008.09.22

Szakadt az eső, s nem volt túl kellemes érzés egy szál ujjatlan felsőrészben, enyhén ittas állapotban nem csak megállni próbálni, de mosolyogni is.

Mit jelent az enyhén ittas jelző? Hét feles, két vodkanarancs, két boroscola elfogyasztását 2-3 órán belül. Igazán szép teljesítmény egy 55 kilós, 19 éves leányzótól.

Lábjegyzet: aki egyébként csak nagyon ritkán iszik.

Szóval meglepően stabilan álltam…azaz ugráltam, pogóztam, bólogattam a buksimmal…úgy , ahogy egy rock-metál koncerten illik.

Tudtam, az éjszaka és az eső nekem dolgozik. Az egyik elfedi szemem csillogását, a másik pedig nem csak a hajamat teszi tönkre, hanem józanít is. Mindent egybevetve , a következmények figyelembe vétele nélkül, egész jó bulit éltem meg. Főleg azért, mert… s itt adok okot a mosolygásomra. Volt ott egy fiú… olyas valaki, akit már csaknem 3-4 éves ismerek, de „haveroknál” többre senki sem gondolt. Kivétel ezen az estén. Néztem, ahogy félmeztelenül táncol a többiekkel, ahogy felnéz az égre, s az eső végigfolyik testén. Tessék csak elképzelni! Mint a tipikus amerikai romantikus filmekben. Ő pedig nézett engem, ahogy ázok, s azt hiszem, nem csak apai ösztönöket ébresztettem fel benne.

A lényeg: átkarolt, átkaroltam. Simogattam, simogatott. Megcsókolt, megcsókoltam. Akkor csak ez számított.

Ma pedig: ő nem keres, én nem keresem. Ő nem szeret, én nem szeretem.

Mégis, mit ért akkor az a csók?

Semmit!

Ez a csók olyan volt, mint a szerelem:

Kedves (dolog) de értelmetlen.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.